آخرین اخبار

«جهاد تبیین » ضروری‌ترین راهبرد برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است

نماینده رئیس مجلس شورای اسلامی در کاشان و آران و بیدگل: «جهاد تبیین » ضروری‌ترین راهبرد برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است. جواد نائینی با پاسداشت خاطره شهدای حادثه تروریستی اخیر شیراز، با اشاره به جنگ ترکیبی به عنوان شیوه جدید نبرد دشمن به تعریف آن پرداخت و گفت: این جنگ، راهبرد نظامی پیچیده […]

۲۱ آبان ۱۴۰۱
نویسنده : روابط عمومی خانه ملت

نماینده رئیس مجلس شورای اسلامی در کاشان و آران و بیدگل:

«جهاد تبیین » ضروری‌ترین راهبرد برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن است.

جواد نائینی با پاسداشت خاطره شهدای حادثه تروریستی اخیر شیراز، با اشاره به جنگ ترکیبی به عنوان شیوه جدید نبرد دشمن به تعریف آن پرداخت و گفت: این جنگ، راهبرد نظامی پیچیده ای است که ترکیبی از نبردهای متعارف و نامتعارف اعم از نظامی، شبه نظامی و چریکی، سایبری و روانی و اطلاعاتی را در بر می‌گیرد.
وی به ارائه مولفه های جنگ ترکیبی در یک کنفرانس امنیتی در اروپا اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس این ارائه، جنگ ترکیبی از هشت مولفه شامل جنگ اقتصادی، حمله سایبری، جنگ با نیرهای کلاسیک نظامی، جنگ نامنظم و چریکی، نیروهای ویژه، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از نابسامانی ها و شورش های محلی و جنگ دیپلماسی برخوردار است که تمام این وجوه در اغتشاشات اخیر کشور مشاهده می‌شود.
نماینده ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در کاشان و آران و بیدگل سپس به ذکر مصادیق هر یک از این مولفه‌ها در آشوب‌های چند هفته اخیر کشور پرداخت و افزود: به عنوان مثال به طور آشکار دیدیم که دشمن در کنار وضع تحریم‌های جدید مسئولان و شرکت‌های ایرانی(مولفه جنگ اقتصادی)، از گروه‌های تروریستی و جدایی‌طلب برای اقدامات خرابکارانه بهره برد که نمونه جنایتکارانه آن حادثه شاهچراغ شیراز بود و می‌توان آن را در زمره نبرد نامنظم و چریکی و حمایت از نابسامانی ها و شورش‌های محلی دسته بندی کرد.
نائینی ادامه داد: برای نفوذ اطلاعاتی و تبلیغاتی از افرادی با پوشش یک شغل مقدس برای عملیات جاسوسی استفاده کرد؛ : در مورد وجه دیپلماسی نیز علاوه بر موضع گیری مسئولان اروپایی و آمریکایی، شاهد توطئه آفرینی برای ورزشی مانند فوتبال نیز بودیم.
وی با اشاره به سه نوع جنگ‌ سخت، نیمه سخت و نرم که توسط دشمن علیه ملت ایران در طول حیات نظام اسلامی به کار گرفته شد گفت: دشمن پس از شکست در جنگ تحمیلی هشت ساله و همچنین ناکام ماندن پروژه های ایجاد بحران‌های داخلی نظیر غائله‌های کردستان، سیستان و بلوچستان، کوی دانشگاه، فتنه 88 و… به سراغ جنگ نرم رفت تا با هدف قراردادن نقطه قوت ملت در مواجهه با نبردهای سخت و نیمه سخت یعنی اعتقاد و ایمان به پیروزی برسد.
نائینی، با بیان اینکه دشمن پس از آنکه در جنگ‌ نرم هم ناکام ماند به سراغ جنگ ترکیبی رفته است، به فازهای این نبرد اشاره کرد و افزود: 6 فاز نظامی، فرهنگی، اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و سیاسی در این جنگ موضوعیت دارد که دشمن تمام این ابعاد را در آشوب‌های اخیر به کار گرفته است.
این فرمانده دوران دفاع مقدس، در پایان به ارائه راهکار برای مقابله با جنگ ترکیبی دشمن پرداخت و گفت: علاوه بر جهاد تبیین به عنوان ضروری‌ترین راهکار، ارتقای امنیت ملی، اتحاد و انسجام، مقابله با اغتشاش و آشوب و نقدپذیری مسئولان از جمله راهکارهایی است که در این زمینه باید به صورت جدی مدنظر قرار گیرد.